Ajankohtaista

Uusimmat tarjoukset ja uutiset

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Cybex Talos S Lux strattipaketti

Britax KidFix i-Size turvavyöistuin nyt hintaan 289,- (339,-)

Ennen kesän rientoja, olisiko aika vaihtaa oikeankokoinen turvaistuin? KidFix i-Size -istuin tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden lapselle sekä käytännöllisen muotoilun. Sopisiko tämä turvavyöistuin juuri sinulle? Ei Green Sense -värit.

Rajoitettu erä Emmaljunga NXT90 Trendy Black Special Edition-yhdistelmävaunuja.

Yhdistelmävaunuissa saat Classic NXT90- rungon, NXT-vaunukopan, Ergo-istuinosan tyylikkäässä Lounge Black -värissä mustilla nahka-yksityiskohdilla. Hinta 899,-. Tervetuloa varaamaan omasi:)

Cybex Talos S Lux strattipaketti

MAX-WAY PLUS turvaistuin nyt hintaan 329,- (389,-/419,-)

Monet ovat ihastuneet MAX-WAY PLUS -turvaistuimeen, sillä voit kuljettaa lasta selkä menosuuntaan jopa kuuteen ikävuoteen asti (25kg)! 😃

Priam yhdistelmävaunu

Stokke Steps Baby Set tarjotin kaupan päälle Steps tuolin ja vauvasetin ostajalle.            

Stokke Clikk Travel Bag matkakassi kaupanpäälle Stokke CLikk syöttötuolin ostajalle.

Tripp Trapp Baby Set vauvasetti kaupan päälle Trip Trapp tuolin ostajalle.

Gazelle S -pakettitarjous, hinta 1269,95 (1404,75)

Pakettitarjoukseen kuuluu Gazelle S -rattaat istuinosalla ja korilla, Cot Lift sekä Aton S2 -turvakaukalo, jonka mukana tulevat myös Base One -jalusta ja adapterit.

Talos S Lux -pakettitarjous, hinta 1119,95 (1224,75)

Pakettitarjoukseen kuuluu Talos S Lux -rattaat istuinosalla, Cot S -vaunukoppa sekä Aton S2 -turvakaukalo, jonka mukana tulevat myös Base One -jalusta ja adapterit.

Cybex Talos S Lux strattipaketti

Britax Smile 3 NYT hintaan 799 EUR (Ei koske GREEN SENSE -malliston värejä).

Mikäli toivot vaunuiltasi keveyttä, ketteryyttä, helposti ja pieneen tilaan taittuvaa, niin nämä ominaisuudet löydät SMILE 3 yhdistelmävaunuista. Smile 3 on saanut kolme vuotta peräkkäin Bäst-i-Test -palkinnon ja se sopii vastasyntyneestä aina neljään vuoteen asti. Helppokäyttöisiä lastenvaunuja on yksinkertaista käyttää kaikkialla - niin kaupungissa kuin metsäteillä. Smilen vaunuissa on UPF50+ -aurinkosuoja ja iso kuomu, jossa on tuuletusikkuna. Valittavana on monta todella upeaa väriä!