Leikinkestävät lastenvaatteet

Vaunupuodista saat kauniit ja kestävät lasten- ja vauvanvaatteet. Meillä on monipuolinen valikoima lastenvaatteita useilta eri vaatemerkeiltä. Tule tutustumaan Lahdessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Meiltä löydät lastenvaatteet kaikkiin tilanteisiin ja kaikkiin vuodenaikoihin. Tarjoamme kestävää laatua ja tyylikkäitä kuoseja eri-ikäisille lapsille vauvoista taaperoihin. Voit hankkia vaatekappiin samalla kertaa kaiken tarvittavan: paidat, housut, bodyt, mekot ja ulkoiluvaatteet. Meiltä löydät myös kauniit kastemekot ja juhlavaatteet kastetilaisuuksiin ja nimiäisiin.

Lelut monenlaisiin seikkailuihin

Meiltä löydät laajan valikoiman turvallisia ja leikkimiseen innostavia leluja ja pelejä. Ne tuovat lapsen elämään virikkeitä, iloa ja jännitystä kerta toisensa jälkeen.

Vauvan lelut sopivat pienimmille tulokkaille ja lasten lelut leikki-ikäisille. Tarjolla on tuotteita useilta tunnetuilta laatumerkeiltä.

Hoitotarvikkeet

Vaunupuodista löydät luonnollisesti myös laadukkaan ja laajan valikoiman hoitotavikkeita imetykseen, vauvan hoitoon ja ruokailuun.

Ota yhteyttä ja tervetuloa liikkeeseemme!